piatok 4. mája 2018

vybrala som si jed a si ním ty.

sľúbila mu to. sľúbila mu, že sa nedostane do toho bodu. do bodu, v ktorom jej začne chýbať jeho pozornosť. prítomnosť. spoločnosť. do bodu, v ktorom bude vedieť, v ktorom bude rátať s tým, že raz bude zlomená. a ona vie, že bude. a predsa nič nerobí. vari nemá absolútne žiadny pud sebazáchovy? začala lietať v oblakoch, vzlietla až príliš vysoko, ocitla sa v peklách, horeli v nich spolu. obaja. zmenil ju. ó, áno, veľmi ju zmenil. nedovolíš to len tak  hocikomu. a teraz . . .

snaží sa presvedčiť seba samú, ešte viac ako jeho. neklamala mu, keď vravela, že nič viac neočakáva. avšak dobre vedela, že on hovorí o niečom inom. o tomto. ako to mohla dovoliť? ako sa to mohlo stať? pocity človek neovláda, iba najsilnejší jedinci to dokážu. a ona takou nie je. skočila do neznámych vôd, hoci tušila, že sa utopí. a teraz si tým je už istá. bude to horšie ako kedykoľvek predtým, pretože v tých vodách, v jeho vodách, zostane až príliš veľa z nej. zanecháva mu kúsky seba, bez ktorých sa jej bude veľmi ťažko učiť žiť.

túžila cítiť sa živo. a on jej dal ten pocit dokonale. stal sa jej múzou, akou bol dorian grey basilovi. jediný spôsob, ako sa zbaviť pokušenia, je podľahnúť mu. stal sa jej pokušením, hriešnou myšlienkou. podľahla mu.

a raz sa ním otrávi.

1 komentár:

  1. ja sa len modlím, že to napriek tomuto všetkému neľutuješ...

    OdpovedaťOdstrániť